mee

Край на хормоналните проблеми

Боуен терапията успешно повлиява хормонални нарушения и балансира тялото

Цена за 1 човек - 50лв.
Цена за 2-ма - 100лв 80лв

КРАЙ НА ХОРМОНАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ​

Боуен терапията успешно повлиява хормонални нарушения и балансира тялото

mee

Край на хормоналните проблеми

Боуен терапията успешно повлиява хормонални нарушения и балансира тялото

Цена за 1 човек - 50лв.
Цена за 2-ма - 100лв 80лв

usp1 (2)

Сертифициран
рехабилитатор

usp2

Медицинско лице

usp3

Доказан Боуен
терапевт

ЗА КОГО

е подходяща?

хора с проблеми
с хипофизата

хора с проблеми
с жлъчката

мъже, имащи проблеми
с полова система

хора, имащи проблеми с
щитовидната жлеза

хора с проблеми, свързани с
обмяната на веществата

жени, имащи проблеми
с полова система

Как настъпват хормоналните проблеми?

Хормоните са нещо, без което човешкото тяло не може. Те обаче трябва да бъдат в норма, в противен случай настъпват неблагоприятни последици. Има множество проучвания, които доказват, че емоционалните състояния влияят на количеството хормони, което се отделя в кръвта. Неслучайно при критични ситуации като стрес, гняв, страх, щастие, любов, човек трудно се контролира, именно поради завишените хормони в тялото, породени от повишената емоционалност. Точно заради това жените като по-уязвимия пол, страдат по-често от такъв тип проблеми.

hor02

Боуен терапията успешно нормализира хормоните в тялото.

Едни от най-често срещаните симптоми са отпадналост, безпричинно качване на тегло, нарушен сън, усещане за топли вълни и други. Целта на Боуен терапията е да въздейства върху хормоналните жлези и да нормализира тяхната дейност. Характерно тук е, че е нужно по-продължителен период на лечение, за да се постигнат дълготрайни резултати.

Боуен терапия е перфектното решение за теб при хормонални нарушения

lp1_032

Техниката Боуен е доказан метод, подпомагащ нормалното функциониране на хормоналните жлези. Целта е те да бъдат стимулирани, за да може да се нормализират нивата на хормони в тялото. Много малко техники по света могат да се похвалят с толкова голяма ефикасност и положително въздействие.

lp1_031

При хормонални нарушения движенията се отличават с това, че са много по-плавни, дълбоки и целят да стимулира нервната система.

KAK

терапията се справя
с тези проблеми?

Боуен терапията успешно повлиява хормоналните жлези, които са отговорни за производството на хормони в тялото. Обикновено проблемите тук никога не настъпват изведнъж, а това е един поетапен процес, в който засегната жлеза постепенно намаля или увеличава своята функция. Предвид това, че тези жлези не можем да ги контролираме, проблеми могат да се появят във всяка една възраст, както при мъжете, така и при жените. Обикновено жените са по-често страдащия пол.

hor05

Боуен терапията успешно повлиява хормоналните жлези

Боуен терапията стимулира засегнатите жлези като подобрява тяхната нормална функция. При хормонални нарушения движенията се отличават с това, че са много по-плавни, дълбоки и целят да стимулира нервната система. Чрез тях се регулират хормоналните жлези, за да започнат да функционират нормално. Фактът, че тези усложнения са настъпили във времето, изисква по-продължителен период на нормализиране на хормоните.

СТЪПКИ

на действие

Правим сеанс

Изчаквате до 48 часа, за да може тялото да затвърди промените, които сме му задали да развие

Радвай се на крайния резултат от процедурата

Мнения

client01

Д. Некова – Завишен инсулин

Имах завишени нива на инсулин 3 пъти над нормата

По случайност отидох при Ники, защото имах много силни болки в гърба и лактите. След третия сеанс му споделих, че по принцип съм със завишени нива на инсулин, но се чувствам много добре и смятам да си направи контролни изследвания. Нивото на инсулина беше спаднало от 33 на 18 единици благодарение на терапията, която ми направи Ники. Искам да подчертая, че по време на този период не съм спазвала никакъв хранителен режим и не съм приемала медикаменти и мога смело да твърдя, че резултатите се дължаха изцяло на терапията. След този случай винаги, когато почувствам, че нещо не е наред се обаждам на Ники, за да ми помогне.
client2

С. Георгиева – Проблеми с щитовидната жлеза

От година и половина не можех да забременея поради проблеми с шитовидната жлеза.

Моя приятелка ми препоръча да опитам с Боуен терапия, за да се справя с моите проблеми със забременяване, защото около година и половина с приятеля ми се опитваме да имаме бебенце и не се получаваше. Бях на хормонални медикаменти “Л-Тироксин” близо 4 години, като Николай каза, че е много вероятно забременяването да не се случва в следствие на тези медикаменти. Ходих на сеанси всяка седмица в продължение 4-5 месеца и с времето се чувствах много по-добре. Консултирах се с моя лекар и намалих значително хормоналния прием. 3 месеца по-късно тестът за бременност беше положителен и съм много щастлива.

боуен_bowen

К. Кръстева – Менструални проблеми 

Месечният ми цикъл беше нередовен, оскъден и болезнен.

Месечният ми цикъл беше нередовен, оскъден и болезнен. От близо 4 години страдам от нередовен цикъл, като в началото нещата бяха безобидни, но във времето се задълбочиха. По препоръка на моя приятелка, която е ходила на Боуен терапия и имаше отлични резултати, реших и аз да опитам. След първите 3 сеанса имаше значително подобрение. Месечния ми цикъл дойде по-рано и се чувствах по-добре. След като направихме още 4 сеанса, следващата менструация дойде навреме и имах много по-малко болки, което много ме изненада. По препоръка на Николай направихме още 3 сеанса, за да затвърдим нещата и след 3 месеца цялостно лечение, нещата бяха много по-добре и се чувствах прекрасно.

ЗАЩО

точно Боуен Терапия

Лесно и безболезнено

Възстановяване!

След края на самия сеанс пациентът получава облекчение и затопляне на третираните зони, като този ефект се задържа до края на деня.

Същинската част на лечението настъпва в рамките на следващите 2-3 дни, тъй като на тялото му е нужен този период, за да може третираната жлеза да започне да регулира своите функции

Пример: Ако един сеанс е направен в понеделник, пълният ефект от терапията настъпва четвъртък-петък.

Препоръчително е при хора с хормонални проблеми да се правят сеанси всяка седмица, за да се затвърдят резултатите.

Край на хормоналните проблеми

Боуен терапията успешно повлиява хормонални нарушения и балансира тялото

mee

Край на хормоналните проблеми

Боуен терапията успешно повлиява хормонални нарушения и балансира тялото

Цена за 1 човек - 50лв.
Цена за 2-ма - 100лв 80лв

0/5 (0 Reviews)