mee

Край на болките в гърба, кръста и ставите

Боуен терапията успешно повлиява ставните проблеми и облекчава болките

Цена за 1 човек - 50лв.
Цена за 2-ма - 100лв 80лв

Край на болките в гърба, кръста и ставите

Боуен терапията успешно повлиява ставните проблеми и облекчава болките

mee

Край на болките в гърба, кръста и ставите

Боуен терапията успешно повлиява ставните проблеми и облекчава болките

Цена за 1 човек - 50лв.
Цена за 2-ма - 100лв 80лв

usp1 (2)

Сертифициран
рехабилитатор

usp2

Медицинско лице

usp3

Доказан Боуен
терапевт

Имате ли следните

проблеми?

шипове

проблеми с
раменни стави

болки и в областта
на кръста

проблеми с колене и
тазобедрени стави

при артрит

болки в областта
на врата

проблеми с гръбначния стълб или гръбначни изкривявания

проблеми с лактите,
китките

дископатии

проблеми с глезените

Боуен терапия е перфектното решение за теб при ставни болки

Техниката Боуен е доказан метод, подпомагащ възстановяването на тялото, особено при ставни болки. Целта е то да бъде стимулирано, за да може да нормализира своите функции. Много малко техники по света могат да се похвалят с толкова голяма ефикасност и положително въздействие върху тялото.

knee-icon
Боуен терапията въздейства върху ставните болки и ги премахва

Правят се леки движения върху кожата, като се цели да се стимулира парасимпатиковата нервна система. Така тялото изпада в дълбока релаксация и се получава оздравителен ефект на засегнатата зона. Постига се ефект на нервно-мускулно възстановяване.

Боуен Терапията наистина действа, сочат проучвания

Положителен ефект бе установен при хора
със следните проблеми

diagrama01 (1)
Проучването бе направено от Amy Norman през 1998 в Университета в Северна Каролина, Chapel Hill, Department of Physical Education, Exercise and Sport Science.

Тайната

за ефикасността на терапията

Научно доказано е, че парасимпатиковата нервна система е отговорна за възстановяването на тялото. Както знаем, ние нямаме контрол над нея, защото тя е част от автономната нервна система.

lp1_031
Боуен терапията е изключително ефикасна, защото активира неконтролируемата от нас парасимпатикова нервна система и вкарва тялото в процес на възстановяване.
lp1_032

Правят се много леки движения върху сухожилия и лигаменти, които изпращат сигнали на нервната система. Чрез тези прецизно изпълнени движения се получава отпускане на претоварените зони и клиентът получава облекчение.

След всяка група движения се прави задължителна пауза от две-три минути, когато клиентът се оставя сам да си почива. Това време е необходимо на тялото, за да преработи получените послания, след което се включват възстановителните механизми.

СТЪПКИ

на действие

Правим сеанс

Изчаквате до 48 часа, за да може тялото да затвърди промените, които сме му задали да развие

Радвай се на крайния резултат от процедурата

Мнения

client7

Любомир Илиев – Проблеми в лактите

Работя като оператор на металообработващи машини и получих възпаление на лактите. Не можех да си свия ръцете, за да си измия зъбите…

Казвам се Любомир и имах проблеми с ръцете. Работя като оператор на металообработващи машини и от тежката работата получих възпаление на лактите, не можех да си свия ръцете дори за да си измия зъбите. Правих нагревки, но без резултат. Жена ми един ден спомена за Ники. Записах си час при него и след първия път получих страхотно облекчение, след втория вече оплакванията бяха изчезнали напълно. Няма и следа от ограниченията, които имах в лактите и спокойно мога да си върша ежедневните дейности.

client8

Т. Юруков  – Болки в лакътя

Дългогодишен монтажник съм. Миналата година по време на работа си ударих лакътя.

Казвам се Тончо. Дългогодишен монтажник съм. Миналата година по време на работа си ударих лакътя. Почувствах голяма болка, като в последствие бях на инжекционно лечение и мехлеми, както и в болничен и почивка. Получих облекчение , но нямах нужната сила в ръката. След първия сеанс имаше голямо подобрение и след 7 дни направихме още един и усетих, че силата в ръката ми се възвърна.

client9

Мария – Прищипан нерв

Попаднах на Ники случайно. Когато бях при моята козметичка, й се оплаках от много силни болки в колената и проблемът ставаше все по- сложен и по-сложен.

Попаднах на Ники случайно. Ходейки на разкрасителни процедури при моята козметичка, й се оплаках от много силни болки в колената от близо вече година. Въпреки всички медикаменти, които приемах, проблемът ставаше все по- сложен и по-сложен, до степен да не мога да си върша нормално ежедневните работи.
Реших да си запазя за час при него и още след първата процедура почувствах голямо облекчение и смело мога да твърдя, че имаше поне 50% подобрение още тогава. Затова направихме още 2 сеанса и сега се чувствам много, много, много добре.
Това беше само началото.
Един ден ми се наложи да изкъпя котката и след 10 минути борба с нея усетих, че не мога да се изправя. Кръстът ми така се беше схванал, че нито можех да се наведа, нито да се завъртя.
Реших, че трябва да се обадя на Ники, но за мое голямо съжаление той не беше в България и се наложи да отида на лекар, да си взема болнични и да изпия един куп болкоуспокояващи, които за 3 дни по никакъв начин не промениха ситуацията.
С нетърпение докачах деня, в който Ники можеше да ме вземе и един час след сеанса стана чудо. По никакъв начин не усещах дискомфорт и нямах проблеми с това да се навеждам или изправям.
За мен Ники е моят спасител и естесвено, че бих го препоръчала на всеки един мой приятел. Той вече е звезда в моята работа, защото работя в голям колектив и когато се върнах от болничния си, разказах на всички как едно младо момч ми е помогнало и с един сеанс е успял да ме вдигне на крака.

ЗАЩО

точно Боуен Терапия

Лесно и безболезнено

Възстановяване!

След края на самия сеанс пациентът получава облекчение и затопляне на третираните зони, като този ефект се задържа до края на деня.

Същинската част на лечението настъпва в рамките на следващите 2-3 дни, тъй като на тялото му е нужен този период, в който да адаптира тъканите, които сме третирали.

Пример: Ако един сеанс е направен в понеделник, пълният ефект от терапията настъпва четвъртък-петък.
Затова и самите Боуен сеанси се правят най-често 1 път седмично.

Имаш нужда от помощ?

Довери се на доказан професионалист!

mee

Имаш нужда от
помощ?

Довери се на доказан професионалист!

Цена за 1 човек - 50лв.
Цена за 2-ма - 100лв 80лв

5/5 (1 Review)