Преодолей стреса и понижи психическото претоварване!

Боуен терапията успешно повлиява прекомерната тревожност и подобрява съня

mee

Преодолей стреса и понижи психическото претоварване!

Боуен терапията успешно повлиява прекомерната тревожност и подобрява съня

Цена 40лв.

usp1 (2)

Сертифициран
рехабилитатор

usp2

Медицинско лице

usp3

Доказан боуен
терапевт

ЗА КОГО

е подходяща?

хора с високи
нива на стрес

хора изложени
на претоварване

хора с прекомерна
тревожност

при психическо
натоварване

когато недоспивате

при паник атаки
и безпокойство

Боуен терапията е перфектното
решение за теб при стрес

Техниката Боуен е доказана методика, подпомагаща възстановяването на тялото, особено при стрес. Целта е то да бъде стимулирано, за да може да нормализира своите функции. Много малко техники по света могат да се похвалят с толкова голяма ефикасност и положително въздействие върху тялото.

Боуен терапията понижава напрежението

Правят се леки движения върху кожата, като се цели да се стимулира парасимпатиковата нервна система. Така тялото изпада в дълбока релаксация и се получава успокоение и намаляване на нивата на адреналин в кръвта.

Боуен Терапията наистина действа, сочат проутвания

Положителен ефект бе установен при хора
със следните проблеми

stres02

Проучването бе направено от Amy Norman през 1998 в Университета в Северна Каролина, Chapel Hill, Department of Physical Education, Exercise and Sport Science.

Защо

терапията е толкова ефикасна?

Стресът представлява завишени нива на адреналин в кръвта, които вкарват тялото в режим на работа и непрестанно безпокойство като по този начин то не може да се възстанови пълноценно.

Жлезата която отговаря за производството на този адреналин се намира точно над бъбрека от където идва и нейното наименование - надбъбречна жлеза.

Боуен терапията при стрес успешно повлиява надбъбречната жлеза и нормализира нивата на адреналин в кръвта. По този начин напрежението и стреса чувствително намалят. Използват се много леки и повърхностни движения, като се цели свръхпроизводството на адреналин да се нормализира. Така терапията предлага един ефективен метод, чрез който да се справите със стреса и да балансирате вашето тяло.

СТЪПКИ

на действие

Правим сеанс

Изчаквате до 48 часа, за да може тялото да затвърди промените, които сме му задали за да се развие

Радвай се на крайния резултат от процедурата

Мнения

client13

Антония Стоянова – Стрес и болки във врата

Финансов мениджър съм и ежедневието ми е много динамично. Работя в офис по цял ден и болките и схващането във врата са ме съпътствали много време.

По препоръка на моя колежка, която ходи на Боуен терапия редовно, реших да си запиша час и аз. Пиех хапчета против стрес от време на време, защото понякога закъснявах със сроковете и ми идваше в повече. Трудно заспивах и постоянно бях уморена през дена. За малко да заспя, докато ми правиха Боуен, но след процедурата усещането беше много странно. Проблемите си ги имах, но напрежението го нямаше. Така периодично посещавам Николай, винаги когато имам тежки периоди и спрях всякакви успокоителни. Смея да твърдя, че се чувствам прекрасно и се наспивам.

client14

Анатоли Попов – Стрес от претоварване

Работя в цех и съм супервайзер на 15 работника. Както всяка работа с хора, постоянно имам спънки с работниците и понякога се претоварвам.

От 4 години съм супервайзер в голяма фирма за логистика, като отговарям за 15 складови работници. Имах много тежки периоди, през които бях на път да се откажа от тази работа поради големите задължения, които ми възлагаха. Не успявах да се наспя добре и да отделя време за близките си. Реших да опитам с тази терапия, защото исках да пробвам нещо различно и класическите масажи, на които ходех определено не действаха. Истината е, че проблемите си ги имам, но ги приемам много по-спокойно и уравновесено. Някак си усещам, че по-трудно излизам от контрол и голяма част от напрежението, което имах изчезна. Посещавам Николай периодично, защото съм убеден, че тази терапия ми помаг.

client15

Яна Савова – Стрес

Децата в училището, в което преподавам, са изключително буйни, особено като настъпят в пубертета след 8-ми клас. Понякога просто не мога да се справя с тях.

Преподавам повече от 20 години и смея да твърдя, че децата много се промениха с годините. Младото поколение са изключително умни, но с това върви и една буйност, която на моменти ме изкарва извън контрол. Все пак те са деца и моето задължение е да ги възпитавам. За Боуен терапията научих от дъщеря ми, която се интересува от такива неща, и отидох при Николай да опитам. Чувството беше странно. Терапията е много интересна и  ми допадна. Отидох втори път и някак си усещах една лекота през деня. Затова започнах да ходя редовно, през седмица или две, когато почувствам натоварване. Определено денят ми минава много по-леко сега.

ЗАЩО

точно Боуен Терапия

Лесно и безболезнено

Възтановяване!

След края на самия сеанс, пациентът получава облекчение и затопляне на цялото тяло, поради активната работа на нервната система.

Често човек се чувства сънлив и отпуснат до края на деня.

Боуен при стрес се прави един път седмично.

Преодолей стреса и понижи психическото претоварване!

Боуен терапията успешно повлиява прекомерната тревожност и подобрява съня

mee

Преодолей стреса и понижи психическото претоварване!

Боуен терапията успешно повлиява прекомерната тревожност и подобрява съня

Цена 40лв.

0/5 (0 Reviews)